9 Eylül 2015 Çarşamba

EViews 8.1 Enterprise Edition Full İndir






EViews Şirket şimdi, bir üçüncü taraf satıcı Bağlanmak istediğiniz bir ilişkisel veritabanına bağlanmak veya Eviews 'Veritabanı uzantısı arabirimi ("EDX") ya da eviews' Veritabanı kullanmak için ODBC kullanın, ister doğrudan doğruya farklı veri kaynaklarına bağlanmak için daha fazla esneklik sağlar Nesne ("EDO") Kütüphanesi görgü veri kaynaklarına bağlanmak için.
EViews Enterprise ile, veri kaynağına doğrudan bağlantı en son verilerle modelleme doğruluğu sizin EViews Workfile veri getirmek ve geliştirmek için gerekli adımları minimize ederek iş verimliliğini artıracaktır.

- Enterprise Edition Oracle, Microsoft SQL Server, IBM DB2, Sybase veya ortak ilişkisel veritabanlarına şeffaf bağlantı sağlayan bir ODBC sürücüsü ile herhangi bir veritabanına doğrudan erişim sağlar.

- EDX API kullanıcıları EViews içindeki veriye kolay ve anında erişim sağlayan herhangi bir kamu veya özel veri kaynağına kendi özelleştirilmiş bağlantı geliştirmeye olanak açık bir programlama arabirimi sağlar. 

- EDO kütüphane diğer uygulamalar içinde EViews dosya biçimlerinde depolanan veri ile çalışma olanağı sağlar. EDO basit senin EViews Workfile doğrudan işin bitmiş sonuçlarını çekmek için, ya da düzenli bir dış veri kaynağından EViews veritabanını güncellemek için basit bir uygulama yazmak için yapar.

İndirmek İçin Tıklayınız


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder